Πέμπτη 26 Απριλίου 2018

Η Μονταζιέρα ανέλαβε δράση


του Αριστοτέλη Βασιλάκη


Με αφορμή την γνωστή φωτογραφία που από σήμερα το πρωί έχει επισκιάσει, κάθε άλλη σοβαρή είδηση της επικαιρότητας, με αποκλειστικό στόχο να αμαυρώσει την μεγαλειώδη συγκέντρωση των χιλιάδων ΔΕΗτζήδων στο Σύνταγμα θα επισημάνω τα εξής.
Η μονταζιέρα στα χρόνια των μνημονίων είναι ακριβώς η ίδια... Απλά αλλάζει απόχρωση αναλόγως ποια συμφέροντα θέλει να εξυπηρετήσει... Αυτή τη φορά όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο εαυτό της....
Αίφνης άπαντες ανακάλυψαν ότι ΔΕΗτζης και μάλιστα συνδικαλιστής «βεβήλωσε» με την απρεπή στάση και την «κομπολόγα» του το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στο Σύνταγμα.
Ακολούθησαν "αυθόρμητα" σχόλια από το φιλοθεάμον κοινό του ίντερνετ για τους κλέφτες, κομματόσκυλα συνδικαλιστές και τους τεμπέληδες ΔΕΗτζήδες που παίρνουν 6.000 μισθό ο καθένας χωρίς να κάνουν τίποτα. Τα ακούμε εδώ και 8 χρόνια όλ’ αυτά. Η γνωστή προπαγάνδα που χρησιμοποιείται απ' όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις, προκειμένου να αποπροσανατολιστεί η κοινωνία και να ενεργοποιηθεί ο κοινωνικός αυτοματισμός.
Για την ταμπακιέρα, δηλαδή το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ μιας εταιρείας που η περιουσία της πλησιάζει τα 40 δις ευρώ, την στιγμή που η χρηματιστηριακή της αξία έχει γκρεμιστεί στα 650 εκατ. ευρώ, ούτε λέξη. Δεν αφορά κανέναν. Λες και η ΔΕΗ δεν είναι επιχείρηση του Ελληνικού λαού… Αλλά του «ξεχασιάρη» γελαστού και αλαζόνα υπουργού…

Επειδή όμως το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και όσοι είναι φανατικοί θιασώτες της Γκαιμπελίστικης θεωρίας του «όσο πιο τερατώδες είναι ένα ψέμα, τόσο πιο πιστευτό γίνεται» θα τους παρακαλούσαμε θερμά να μας αποκαλύψουν την ταυτότητά του συγκεκριμένου κυρίου. Αφού γνωρίζουν ότι είναι ΔΕΗτζης ΚΑΙ συνδικαλιστής, σίγουρα θα γνωρίζουν και ποιος είναι... Η Ασφάλεια και η ΕΥΠ βρίσκονται στα χέρια τους. Είναι πανεύκολο να τον εντοπίσουν.
Αν ο άγνωστος «κομπολογάς» παραμείνει άγνωστος, έχοντας προσφέρει  πολύτιμες υπηρεσίες στην μονταζιέρα, προφανώς και είναι ένας ακόμα υπάλληλος… Και όχι βέβαια της ΔΕΗ.
Είναι αυτονόητο πως η πράξη του αποτελεί μνημείο νεοελληνικής υποκουλτούρας και νοοτροπίας που κατέστρεψε την Ελλάδα... Είναι επίσης προφανές πως μεγάλη πλειοψηφία όσων ξαφνικά θίχτηκαν γιατί βεβηλώθηκε το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, δεν έχουν ιδέα για την ιστορία και τον συμβολισμό του. Πολλοί μάλιστα απ’ αυτούς χαρακτηρίζουν φασίστες όσους τυχαίνει να έχουν πατριωτικές ευαισθησίες.
Στο δια ταύτα δεν είδαμε κάποια ανάλογη ευαισθησία όταν οι μπαχαλάκηδες κατ' επανάληψη έκαιγαν το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και όταν οι "ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΊΤΑΙ" έκαναν ηλιοθεραπεία πάνω στο Κενοτάφιο… Τις φωτογραφίες που δημοσιεύω τις οποίες σημειωτέον βρήκα πανεύκολα μετά από μια γρήγορη αναζήτηση στο google, αν μη τι άλλο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ πως η απρεπή στάση του συγκεκριμένου κυρίου ήταν η αφορμή. Η αιτία είναι άλλη… Το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ των λιγνιτών και η καθολική στάση των ηρωικών Αρκάδων, που έστειλαν μήνυμα  προς πάσα κατεύθυνση… Πως για να πάρουν οι ιδιώτες τα κλειδιά των μονάδων στη Μεγαλόπολη, θα πρέπει να ματώσουν. Άλλωστε όλοι αυτοί οι ευαισθητούληδες για το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη θα πρέπει να γνωρίζουν πως οι Αρκάδες, οι Μεσσήνιοι και οι Μανιάτες, αποτίναξαν χωρίς κανέναν σύμμαχο 400 χρόνια σκλαβιάς. Σιγά μην κάτσουν να την φάνε από έναν «ξεχασιάρη»  γελαστό  και αλαζόνα υπουργό…

2 σχόλια: