Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Φταίμε!!!


Φταίμε!!!


Ο «κύβος ερρίφθη». Οι «κυβερνώντες εξωτερικού» έστειλαν την εντολή. ΧΑΡΙΣΤΕ μας τη ΔΕΗ. Οι «ιθαγενείς» διακομματικοί εντολοδόχοι έντρομοι, τρέχουν να τους δωρίσουν «τα ασημικά» της δημόσιας περιουσίας, μήπως καταφέρουν και σώσουν τα «κεκτημένα» τους. Τις προμήθειες και τα μεσιτικά. Στο στόχαστρο των «τροϊκανών» και των εγχώριων νεροκουβαλητών τους, μπήκε η ΔΕΗ. Η μεγαλύτερη βιομηχανία στη χώρα. Η πιο σημαντική Ελληνική Δημόσια Επιχείρηση, της οποίας ο δημόσιος χαρακτήρας αποτελεί ΕΓΓΥΗΣΗ, για φθηνό τιμολόγιο σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
Μια ΔΕΗ η οποία αποτελεί βασικό πυλώνα «επανεκκίνησης» και ανάπτυξης της πραγματικής Ελληνικής οικονομίας.
Το πολιτικό, επιχειρηματικό και εκδοτικό κατεστημένο κάνει τα πάντα για να πάρει στα χέρια του το φιλέτο. Θέλει να το κατασπαράξει και να πετάξει τα κόκαλα, στη χωματερή της εθνικής ανυποληψίας.
Το συνδικαλιστικό κίνημα βρίσκεται στο καναβάτσο. Οι ευθύνες του, για το σημερινό κατάντημα της ΔΕΗ είναι τεράστιες…
Συνάδελφοι συνδικαλιστές ΦΤΑΙΜΕ…
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς ότι υπηρετούμε σωστά, αυτό για το οποίο είμαστε ταγμένοι…
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν πείθουμε τους ίδιους μας τους συναδέλφους. Διότι, πρώτα αυτούς προδώσαμε…
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν καταφέραμε να πείσουμε την κοινωνία, ότι η ΔΕΗ πρέπει να παραμείνει δημόσια, για το καλό της και ΟΧΙ για το καλό μας.
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν καταφέραμε ν’ αντισταθούμε στην επικοινωνιακή λαίλαπα, των ΜΜΕ των νταβατζήδων… Είναι δυνατόν να πείθουν αυτοί και ΟΧΙ εμείς;
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν καταφέραμε να συνδιαμορφώσουμε έγκαιρα τη δική μας πρόταση για τη «νέα ΔΕΗ»
ΦΤΑΙΜΕ γιατί δεν αγαπήσαμε τον συνάδελφο συνδικαλιστή. Αντιθέτως ακόμα και σήμερα του τραβάμε το χαλί κάτω από τα πόδια, για μικροσυνδικαλιστικά συμφέροντα.
ΦΤΑΙΜΕ γιατί στην συντριπτική πλειοψηφία υπηρετήσαμε δύο κόμματα, τα οποία έκαναν «πλιάτσικο» στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
Συνάδελφοι, ο κύκλος της μεταπολίτευσης επιτέλους ΚΛΕΙΝΕΙ. Είναι χρέος όλων μας να κάνουμε κάτι από μόνοι μας για ν’ αλλάξουμε την μοίρα μας. Να μην περιμένουμε τα πάντα από τους άλλους. Από τους δανειστές μας, τον Θεό της Ελλάδας, την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος.
Ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη που του αναλογεί και γίνει πιο σωστός άνθρωπος, πολίτης και εργαζόμενος, τα πράγματα θα φτιάξουν και μάλιστα σύντομα.
Ας ξεπεράσουμε τον κακό μας εαυτό και να μιλήσουμε την γλώσσα της ΑΛΗΘΕΙΑΣ.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα γίνουμε πιστευτοί…
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα μπορέσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια τους συναδέλφους μας.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα καταφέρουμε να πείσουμε την κοινωνία, ότι υπηρετούμε τα δικά της συμφέροντα και όχι τα «προνόμια» μας…
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ η ΔΕΗ, η Επιχείρηση όλων των Ελλήνων, θα αποτελέσει την σπίθα που βάλει μπρος την μηχανή της ανάκαμψης.
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ στους πολιτικούς και στα παπαγαλάκια τους, ότι δεν τους αναγνωρίζουμε κανένα ιδιοκτησιακό δικαίωμα στην ζωή μας… Παρά μόνο το «εργασιακό» κι αυτό με σύμβαση Ορισμένου χρόνου…
ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ θα έχουμε δικαίωμα να ΛΕΜΕ:



ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΔΕΗ…
ΤΗ ΦΥΛΑΜΕ-ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ…


   
 Για το Διοικητικό Συμβούλιο

         Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας

ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ                                                     ΤΡΑΓΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου